abc-synskirurgi

abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

IntraLase laseroperasjon

IntraLase laseroperasjon er mer skånsom og tryggere enn tidligere teknologi. Etter å ha tatt i bruk denne metoden, ser vi raskere tilheling og bedre sluttresultater.

IntraLase er en femtosecond laser som vi benytter til å forberede hornhinnen til styrkeendringen. Dette er teknologi på høyeste nivå i forbindelse med øyeoperasjoner.
IntraLase lager bobler i hornhinnen i en på forhånd innstilt dybde (vanligvis 100um). Dette er mer presist, og tryggere, enn ved tradisjonell Lasik der hornhinnen kuttes med et maskinelt drevet knivblad (mikrokeratom).

Når boblene er laget i et jevnt mønster over hele hornhinnen, kan “lokket” løftes. Det vil da henge fast i en hengsle på toppen. Lokket foldes tilbake og det er klart for styrkeendringen. Årsaken til at vi ikke kan utføre styrkeendring i det ytterste laget er at dette vevet gror tilbake. I det dypereliggende laget vil det ikke skje endringer over tid.

Deretter kommer laser nummer 2 inn i bildet. Den fjerner vev i hornhinnen tilsvarende den styrkeendringen vi ønsker. Når vi gjør dette med Wavefrontbehandling vil laseren ta hensyn til individuelle forskjeller. Disse har vi kartlagt i forbindelse med forundersøkelsen. Denne behandlingen kalles ofte skreddersydd eller personlig tilpasset.

Vi benytter også en eyetracker, som følger øyets bevegelser under operasjonen. Så om øyet sklir en millimeter ut fra fokuspunktet vil laseren straks kompensere for dette. Glir øyet over 3 mm ut vil laseren stoppe og kirurgen kan stille inn fokus på nytt. Eyetrackeren følger bevegelser i alle retninger, også høyde og rotasjon.

En annen sikkerhetsfaktor er irisgjenkjenning. På forundersøkelsen fotograferes din iris. Under laseren hentes dette bildet frem og sammenlignes med det aktuelle øyet. Det vil da være helt umulig å behandle feil øye/kunde. Sannsynligheten for å finne to like iris er 1 til 20 milliarder – og så mange øyne finnes ikke på jorden.

IntraLase + Wavefront Laser er markedets beste behandling. Den gir oss de beste resultatene samtidig som sikkerheten er på topp.

Vår laser Teneo har den siste teknologien på markedet og har Wavefornt teknologi. Wavefront betyr at man på forhånd kartlegger små synsfeil i øyet, for uten den vanlige brillestyrken. Behandlingen blir derfor skreddersydd og personlig tilpasset akkurat ditt syn.

Over: Teneo

ABC synskirurgi var den første klinikken i Skandinavia, som gikk til anskaffelse av Teneo laser. Siste generasjon excimer laser fra Technolas/Bausch & Lomb. Erfaringen er meget bra! Laseren er merkbart raskere enn tidligere lasere. Siste generasjon eyetracker følger øyets små bevegelser og sikrer både irisgjenkjennelse og en perfekt posisjonering av behandlingen. Dette gjør at behandlingen går raskt og effektivt - en trygg og sikker laser som behandler synet ditt med den største presisjon.

Vi er stolte av å kunne tilby premium laserbehandling med denne laseren!

Priser IntraLase laseroperasjon:

Forundersøkelse kr. 950,-  IntraLase kr. 39 000,-

Vi kan tilby betalingsordning via Resurs Bank, ta kontakt med oss for mer informasjon. Tlf: 800 80 222

LASEK

Lasek / PRK blir også kalt overflatebehandling og er i praksis samme type teknologi.

Overflaten (epitelet) av hornhinnen bedøves med øyedråper, før den myknes opp med alkohol i 20 sekunder. Deretter skrapes eller børstes den vekk. Selve synskorreksjonen utføres på samme måte som i de to foregående metodene.

Dette er en grovere metode enn de to foregående. Hovedforskjellen her er at det skal kun være ytterste laget som fjernes. Ulempen er sterkt ubehag i de nærmeste dagene samt at synet tar lang tid før det stabiliseres.

Selve synskorreksjonen utføres på samme måte som i de to foregående metodene.
Da det kreves minimalt med engangsutstyr for å gjennomføre denne typen behandling er det også den billigste. For noen øyne er også denne behandlingen den beste, og vi vil da anbefale denne etter forundersøkelsen.

Bestill forundersøkelse

Gjennom vår grundige forundersøkelse finner vi den behandlingen som passer best for deg og din synsfeil.

Grå stær (katarakt)

Det utføres over 40.000 grå stær-operasjoner hvert år i Norge. Vi i ABC Synskirurgi tilbyr privat grå stær-operasjon.

Linsebytteoperasjon (RLE)

Linsebytte (RLE) er en behandling som egner seg for deg som er fra 55 år og oppover, og som har brukt lesebriller en god stund og kanskje ser litt uklart på avstand også. Ulike linseteknologier gir oss muligheten til å gi det mest optimale produktet for akkurat dine øyne.