abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

Grå stær (katarakt)

Det utføres over 40.000 grå stær-operasjoner hvert år i Norge. Vi i ABC Synskirurgi tilbyr privat grå stær-operasjon.

Med våre moderne instrumenter gjør vi operasjonen gjennom et snitt på 1.8mm. For relativt få år siden var snittene opp mot 5mm og det var slett ikke uvanlig at snittet måtte lukkes med noen sting. Det slipper vi i dag.

Dette skjer under grå stær-operasjon

Øyets naturlige linse deles opp med ultralyd og fjernes. En ny kunstig linse injiseres gjennom snitt av samme størrelse. Det mikroskopiske snittet lukkes tett umiddelbart etter operasjonen, uten større påvirkning på hornhinnen. Du kan gjenoppta daglige gjøremål i løpet av kort tid.

Grå stær-operasjon krever kun lokalbedøvelse i form av dråper. Det vil normalt ikke være noen sprøyter eller smerte forbundet med inngrepet.

 

Priser privat grå stær-operasjon:

Forundersøkelse:   kr 550,-

Operasjon:             kr 18 000,- (til sammen for begge øynene)

Etterkontroll:         kr. 300,- pr stykk
Bestill forundersøkelse

Gjennom vår grundige forundersøkelse finner vi den behandlingen som passer best for deg og din synsfeil.

IntraLase laseroperasjon

IntraLase laseroperasjon er mer skånsom og tryggere enn tidligere teknologi. Etter å ha tatt i bruk denne metoden, ser vi raskere tilheling og bedre sluttresultater.

Linsebytteoperasjon (RLE)

Linsebytte (RLE) er en behandling som egner seg for deg som er fra 55 år og oppover, og som har brukt lesebriller en god stund og kanskje ser litt uklart på avstand også. Ulike linseteknologier gir oss muligheten til å gi det mest optimale produktet for akkurat dine øyne.