abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

Linsebytteoperasjon (RLE)

Linsebytte (RLE) er en behandling som egner seg for deg som er fra 50 år og oppover, og som har brukt lesebriller en god stund og kanskje ser litt uklart på avstand også. Ulike linseteknologier gir oss muligheten til å gi det mest optimale produktet for akkurat dine øyne. Som en uavhengig klinikk er vi ikke bundet opp til kjedeavtaler og kan derfor fritt velge blant de forskjellige linsene markedet tilbyr.

Multifokal RLE

En multifokal linse gir klart syn på mer enn bare på avstand. En multifokal linse er designet slik at du ser godt både på nær, pc-avstand og på lang avstand. De aller fleste kan uten problem se TV, kjøre bil, se på pc skjerm og lese/sende SMS uten bruk av briller etter å ha fått multifokale linser.

Oppbyggingen av linsen gjør at du kan oppleve ringer rundt lyskilder og strølys. Dette er noe som vanligvis er forbigående og hjernen tilpasser seg til. Hvilken linse og korreksjonsmetode som passer deg best, avdekker vi på forundersøkelsen.

I noen tilfeller kreves det en etterjustering med en laser for å få best mulig syn. Dette gjør vi da kostnadsfritt.

Etterkontroller er etter 1 dag, 1 uke, 1 måned, 3 måneder og ½ år for å sikre at alt fungerer som det skal.

 

Priser på linsebytteopreasjon (RLE):

Forundersøkelse kr. 950,-  RLE med multifokale linser: kr. 65 000,-

Vi kan tilby betalingsordning via Resurs Bank, ta kontakt med oss for mer informasjon. Tlf: 800  80 222

Operasjonsteknikk

Teknikken som benyttes ved linsebytte er den samme som ved grå stær – en av de vanligste operasjonene i verden. Det utføres over 40.000 slike hvert år i Norge. Med våre moderne instrumenter gjør vi operasjonen gjennom et snitt på 1.8mm. For få år siden var snittene opp mot 5mm og det var slett ikke uvanlig at snittet måtte lukkes med noen sting. Øyets naturlige linse deles opp med ultralyd og fjernes. En ny kunstig linse injiseres gjennom snitt av samme størrelse. Det mikroskopiske snittet lukkes tett umiddelbart etter operasjonen, uten større påvirkning på hornhinnen. Du kan gjenoppta daglige gjøremål i løpet av kort tid.

 

Denne operasjonen krever kun lokalbedøvelse i form av dråper. Det vil ikke være noen sprøyter eller smerte forbundet med inngrepet. Etter operasjonen vil vi se deg neste dag, etter en uke, en måned, 3måneder og et halvt år. Kontroll etter ett år kan også gjøres dersom du ønsker det. Kontrollene gjør vi for å være sikre på at alt fungerer som det skal. Du vil også få resept på diverse dråper som er viktige for et best mulig sluttresultat.

Monofokal RLE

Monofokal linse har kun ett fokus. Vanligvis tilpasser vi dette til å gi et godt syn på lang avstand. Det medfører behov for briller for å utføre oppgaver på nær for eksempel SMS, lesing, sying osv.

Ikke alle øyne er egnet for multifokale linser, da kan monofokale linser være et godt alternativ.

 

Priser:

Forundersøkelse kr. 950,-. RLE med monofokale linser: fra kr. 39 000,-

Vi kan tilby betalingsordning via Resurs Bank, ta kontakt med oss for mer informasjon. T

lf: 800  80 222
Bestill forundersøkelse

Gjennom vår grundige forundersøkelse finner vi den behandlingen som passer best for deg og din synsfeil.

IntraLase laseroperasjon

IntraLase laseroperasjon er mer skånsom og tryggere enn tidligere teknologi. Etter å ha tatt i bruk denne metoden, ser vi raskere tilheling og bedre sluttresultater.

Grå stær (katarakt)

Det utføres over 40.000 grå stær-operasjoner hvert år i Norge. Vi i ABC Synskirurgi tilbyr privat grå stær-operasjon.