abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

Om oss

ABC Synskirurgi

ABC Synskirurgi ble etablert høsten 2002 i Larvik. Øyekirurg Dr. Trond Thilesen hadde allerede på den tiden opparbeidet seg god erfaring med laseren på Rikshospitalet i Oslo. Etter noen år med stadig vekst, valgte vi i 2008 å etablere en avdeling i Oslo. I 2018 flyttet Larviksklinikken inn i helt nyopussede lokaler i Sandefjord Helsepark.

Derfor bør du velge oss

Vi i ABC Synskirurgi er stolte av resultatene våre og kvaliteten på den jobben vi gjør. Alle i teamet er svært grundige og nøyaktige i sitt arbeid, og målet vårt er at alle som kommer til oss skal bli godt ivaretatt, og føle seg trygge gjennom hele prosessen.

Vår øyespesialist og kirurg, Dr Trond Thilesen, regnes som en av de fremste ekspertene på laseroperasjoner i Norge. Han jobbet tidligere på Rikshospitalet, hvor han spesialisert seg på laserbehandling av nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner.

Alle som kommer til oss med et ønske om å behandle synet sitt får en ærlig tilbakemelding om hvilken type behandling som passer best og hvilke resultater man kan forvente seg. I enkelte tilfeller vil ikke kirurgi gi et tilfredsstillende resultat, eller det oppstår grunner til at en operasjon må utsettes. Vi har derfor strenge retningslinjer ift. når vi anbefaler å gjennomføre et slikt inngrep. Er vi i tvil, anbefaler vi aldri kirurgi!

Vi har et meget nært forhold til den engelske klinikken «Centre for Sight» i London, og diskuterer ofte faglige utfordringer og utveksler nyttige erfaringer med dem.

Våre resultater

Våre to største leverandører av laserutstyr, AMO Abbott Medical Optics og Bausch & Lomb, har, på bakgrunn av våre resultater, valgt oss som referanseklinikk i Norden. Dette er vi selvsagt svært stolte av!

Vi sender jevnlig inn resultatene fra våre øyeoperasjoner for evaluering hos Bausch & Lomb, for å få en ekstern vurdering av vårt arbeid. Disse kan du lese mer om her.

 
Bestill forundersøkelse

Gjennom vår grundige forundersøkelse finner vi den behandlingen som passer best for deg og din synsfeil.

Våre resultater

Vi i ABC Synskirurgi sender jevnlig inn alle våre resultater til Bausch & Lomb for evaluering. Dette gjør vi for å få ekstern vurdering av vårt arbeid.

Passer synskirurgi for alle?

Vi liker å si at vi kan hjelpe alle som ikke ser perfekt. Er du over 18 år med stabil brillestyrke de siste to årene, kan du mest sannsynlig ta en øyeoperasjon.