abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

Trygghet med Covid-19

Du kan trygt komme til oss! Øyeleger og optikere er offentlig godkjent helsepersonell og kan derfor holde åpent.

Som kirurgisk klinikk har ABC Synskirurgi alltid hatt gode innarbeidede rutiner for hygiene, for å gjøre øyeoperasjonen din så trygg som mulig.

Vi har innført ytterligere tiltak for å minimere risikoen for smitte av Covid-19. Du skal føle deg helt trygg hos oss!

 

Hvordan kan vi sammen sikre trygghet?

Alle våre medarbeidere er selvfølgelig friske. Likevel holder vi god avstand, og unngår å håndhilse når vi ønsker deg velkommen til klinikken.

 

Det er viktig at du også er frisk. Dersom du har milde symptomer som minner om vanlig forkjølelse eller influensa ber vi deg ta kontakt. Ring 800 80 222. Du vil ikke bli belastet for avbestilt time.

Vi ber deg også følge oppdatert informasjon fra FHI om godkjente reisemål og mulige karanteneendringer. Har du hatt kontakt med noen som er smittet av korona eller hvis du selv er i karantene skal du heller ikke møte på klinikken.

 

Alle medarbeiderne på klinikken bruker munnbind, dersom tilstrekkelig avstand ikke kan overholdes. Vi ber deg også bruke munnbind under hele oppholdet på klinikken. Det vil være enkelte prosedyrer der vi ber deg om å ta av munnbindet.

 

 

 

Vi vasker selvfølgelig hendene eller benytter oss av hånddesinfeksjon før og etter hver kundekontakt. Alle kunder bes også om å bruke hånddesinfeksjon når de ankommer klinikken. Vi anbefaler også hånddesinfeksjon etter toalettbesøk.

Vi desinfiserer alle kontaktflater etter kundekontakt og har utvidet rengjøringsrutinene våre.

 

Vi anbefaler, dersom det er mulig, at du kommer uten ledsager til klinikken. Del rådene for smittevern, så hjelper vi hverandre for vår felles trygghet!