abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

Marius Svanevik

Synet mitt fungerer helt perfekt etter operasjonen. Jeg ville anbefalt andre å gjøre det samme.

Jørn Høidalen

Jeg ville absolutt  anbefalt andre å gjøre det samme. Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke opererte øynene før.

Roger Gundersen

Det er med glede jeg kan anbefale en slik operasjon til andre som ønsker et helt nytt syn!

Sigbjørn Nordskog

Etter mange års bruk av lesebriller og avstandsbriller, valgte jeg å ta operasjon. Dette er det smarteste jeg har gjort vedrørende personlig påkostning.

Øyvind Hafslund

Dette er det beste valget jeg har gjort siden jeg valgte min kone! Leser nå uten briller og ser som en ørn på avstand.

Egil H. Holte

Selve operasjonen gikk smertefritt! Jeg måtte unngå lys rett etterpå, men følte egentlig allerede da at jeg kunne se bra. Dagen etter så jeg helt perfekt!

Anne Lene Gjengset

Det er helt fantastisk å slippe briller og linser, jeg har aldri før sett så godt og klart! Absolutt noe jeg vil anbefale.

Bjørg Kleivdal

Operasjonen forløp raskt og helt smertefritt, jeg følte meg i veldig trygge hender hos Dr. Trond Thilesen og hans mannskap. I etterhånd vil jeg nesten si at det var en fantastisk opplevelse!

Michael Angelo Justiniano

Jeg valgte ABC Synskirurgi og Trond Thilesen fordi jeg hadde hørt at han er den dyktigste øyekirurgen i Norge. Oppfølgingen og servicen har vært upåklagelig. Anbefales på det sterkeste!

Marit Strømøy

Etter operasjonen er alt helt fantastisk. Jeg føler meg rett og slett mer våken. Jeg står opp om morgenen og ser verden rundt meg med et klart blikk fra første sekund.

Pernille Kaldhussæter

Fremover nå kan jeg glemme hele synsfeilen. Jeg kan sminke meg og samtidig se helt klart hva jeg gjør i speilet. Livet blir annerledes etter at Dr Thilesen har behandlet øynene mine.

Nina Glende

Jeg har fått et enklere og bedre liv med nytt syn. Synet er viktigere enn jeg trodde, og det eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde dette tidligere!

Tonje Larsen

Mange år med linser og briller er over. Det er deilig å stå opp om morgenen og se klart uten å ta på linser. Synet er perfekt etter operasjonen og jeg leter ikke etter brillene lenger!

Adrian Gran

Etter operasjonen ser jeg bedre enn noen gang. Å operere hos ABC Synskirurgi vil jeg anbefale til alle som har muligheten til det. Det er et meget proft opplegg, du blir tatt seriøst og tatt godt vare på.

Øyvind Svendsen

Jeg valgte å operere øynene min fordi jeg var lei av å være avhengig av briller og linser for å kunne se.

Jostein Bø

Jeg valgte å operere øynene mine fordi jeg var lei av å bruke briller og på grunn av at det er vanskeligere å drive aktiv sport med briller.