abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

Adrian Gran

Alder:
Synsfeil: Nærsynhet
Yrke: Tømrer

referanse

Jeg valgte å operere øynene på grunn av mye plager med tørre og slitne øyne. Jeg var generelt dårlig til å bytte linser og har en jobbsituasjon med mye støv og smuss som forkortet levetiden på linsene.

Jeg valgte ABC Synskirurgi etter anbefaling av min optiker, Krogh Optikk Tønsberg, samt de konkurransedyktige prisene og beliggenheten som er meget sentral i Vestfold.

Etter operasjonen ser jeg bedre enn noen gang. Jeg hadde lenge savnet de små tingene som man ikke har friheten til å gjøre med linser som å ha øynene åpne under vann, gå i seng og dra på jobb uten å måtte ta av og på linser hver morgen og kveld. Å operere hos ABC Synskirurgi vil jeg anbefale til alle som har muligheten til det. Det er et meget proft opplegg, du blir tatt seriøst og tatt godt vare på. De gjør grundige forundersøkelser og opererer ikke hvis du er i grenseland. Operasjonen tok ca 2,5 min, og synet mitt ble endret fra -1,25 til 0 i lang tid fremover. Det er økonomisk gunstig over tid, det har økt min livskvalitet betraktelig og ikke minst, en ting mindre å tenke på i en ellers travel hverdag.