abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

Bjørg Kleivdal

Alder: 66 år ved operasjon
Synsfeil:
Yrke: Pensjonist

referanse

Jeg hadde dårlig syn på grunn av langt fremskredet grå stær, langsynthet og skjev hornhinne. Oppsøkte derfor optiker for nye briller, men ble sendt til ABC Synkirurgi for en grå stær operasjon før det var noe vits med nye briller.

Under forundersøkelsen hos ABC Synkirurgi, ble jeg imidlertid anbefalt linsebytte til de nyutviklede trifokale linsene som ville kunne gjøre meg helt brillefri. Dette er jeg utrolig glad for det nå, og det er en enorm lettelse!

Da jeg nå ser nesten 100% med de nye linsene, er som en ny verden og har gjort dagliglivet mye enklere for meg. Den største fordelen er nok opplevelsen av nå å kunne lese og se hva det måtte være der du til en hver tid måtte oppholde deg: Bøker, IPhone/data bruk, ta bilder, reise/flyplasser, etc. Og ikke minst for oss kvinner, et stort pluss å kunne sminke seg uten og bruke forstørrelsespeil og lete etter godt lys!

Operasjonen forløp raskt og helt smertefritt, jeg følte meg i veldig trygge hender hos Dr. Trond Thilesen og hans mannskap. I etterhånd vil jeg nesten si at det var en fantastisk opplevelse! Gleden var stor alt dagen etterpå da jeg skjønte at inngrepet hadde vært vellykket og at brillene nå kunne legges bort!

Den gode oppfølgingen av profesjonelle og hyggelige medarbeidere etterpå har gjort at jeg har følt meg helt trygg.
Bestill forundersøkelse

Gjennom vår grundige forundersøkelse finner vi den behandlingen som passer best for deg og din synsfeil.

Spørsmål og svar om synskirurgi

Vi gir deg svar på noen av de aktuelle spørsmålene forbundet med en øyeoperasjon.

Passer synskirurgi for alle?

Vi liker å si at vi kan hjelpe alle som ikke ser perfekt. Er du over 18 år med stabil brillestyrke de siste to årene, kan du mest sannsynlig ta en øyeoperasjon.