abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

Egil H. Holte

Alder: 19 år ved operasjon
Synsfeil: Nærsynt
Yrke: Student

referanse

Jeg har brukt linser siden jeg var 13 år gammel. Dette har godt forholdsvis greit, helt til jeg bestemte meg for at jeg ville søke meg inn på Politihøyskolen. Synsstyrken min var da -4,5 og -3, og langt over synskravet deres. Jeg bestemte meg for å sjekke mulighetene for laserkirurgi, siden jeg så dette som eneste inngangsbillett inn i yrket jeg ønsker meg.

Jeg sjekket flere ulike klinikker og fant ABC synskirurgi som den mest profesjonelle. Dette fordi de var kritiske til min unge alder, og tok nøye tester i forkant for å forsikre seg om best resultat. De ga god informasjon, var tillitsvekkende, hjelpsomme og veldig vennlige.

Selve operasjonen gikk etter forholdene smertefritt. Noe ubehag må man regne med, men det gikk bedre enn forventet. Rett etter operasjonen måtte jeg unngå lys, men følte allerede da jeg kunne se bra. Dagen etter så jeg perfekt!

I ettertid har jeg ikke opplevd noen problemer tilknyttet operasjonen. Å slippe å huske på linser overalt er veldig befriende, og følelsen av å våkne og se helt klart fra første gang jeg åpner øynene er utrolig deilig. På grunn av den vellykkede operasjonen kom jeg videre etter første opptaksrunde til Politihøyskolen og venter nå på videre opptaksprøver.
Bestill forundersøkelse

Gjennom vår grundige forundersøkelse finner vi den behandlingen som passer best for deg og din synsfeil.

Spørsmål og svar om synskirurgi

Vi gir deg svar på noen av de aktuelle spørsmålene forbundet med en øyeoperasjon.

Passer synskirurgi for alle?

Vi liker å si at vi kan hjelpe alle som ikke ser perfekt. Er du over 18 år med stabil brillestyrke de siste to årene, kan du mest sannsynlig ta en øyeoperasjon.