abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

abc-synskirurgi

ABC-Synskirurgi

Nina Glende

Alder: 38 år ved operasjon
Synsfeil: Nærsynt
Yrke: Farmasøyt

referanse

Jeg har vært nærsynt siden ungdomsårene, men aldri blitt fortrolig med bruk av linser eller briller. Jeg har alltid sett best på nært hold uten korreksjon og har prioritert nærsynet fremfor langsynet og jeg har derfor konstant levd i “tåkeheimen”. Det er først nå som jeg ser godt at jeg skjønner hva det dette har kostet. 

Konstant mysing, anspente muskler, slitne øyne, hodepine og nye lite vellykkede forsøk med linser var årsaken til at jeg førhørte meg om operasjon. Etter en profesjonell og grundig forundersøkelse var jeg overbevist! Selve operasjonen var smertefri og over på minutter. Jeg følte meg trygg og ivaretatt hele tiden. Umiddelbart etter operasjonen så jeg godt og synes ble bare bedre og bedre de påfølgende dagene.  Jeg var på jobb dagen etter operasjonen og hadde ingen smerter eller ubehag. 

Jeg har fått et enklere og bedre liv med nytt syn. Jeg har gjort meg flere oppdagelser av hvor pent det er ute i naturen nå som trærne har fått grener og blader og jeg tør påstå at jeg er mer “tilstede”, særlig på jobb. Den energien jeg tidligere brukte på å fokusere eller ta briller på og av kan jeg nå bruke på “neste trekk”. Det er en ny opplevelse å kunne holde en presentasjon og se notater, skjermen og tilhørerens ansiktsuttrykk samtidig. Synet er viktigere enn jeg trodde og det eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde dette tidligere!
Bestill forundersøkelse

Gjennom vår grundige forundersøkelse finner vi den behandlingen som passer best for deg og din synsfeil.

Hva sier våre kunder?

Les hva våre kunder sier om sin opplevelse hos oss, og hvordan øyeoperasjonen har forandret deres liv.

Spørsmål og svar om synskirurgi

Vi gir deg svar på noen av de aktuelle spørsmålene forbundet med en øyeoperasjon.