Priser

Oppgitte priser er for øyeoperasjon av begge øyne.

Forundersøkelse

Kr 950,-

Forundersøkelsen tar ca 1,5 time. Du vil få informasjon om hvilken operasjon som passer for deg. Er vi i tvil om du bør opereres, tilbyr vi deg ikke operasjon. Husk kontaktlinsefri siste uken før undersøkelsen, og at du ikke kan kjøre bil på minst 4-5 timer etter undersøkelsen.

Laserbehandling av øynene

Intralase

Kr 43 000,-

Den mest skånsomme metoden for synskorrigerende laserbehandling. Normalt er du tilbake på jobb allerede dagen etter.

Lasek

Kr 30 000,-

Overflatebehandling, en grovere metode for synskorrigerende laserbehandling. Du vil se uklart i 1-2 uker mens sårene på øyets overflate vil heles.

Synskorrigerende linsebytte

RLE (Refractive Lens Extraction)

Dette er en behandling som egner seg fra ca 50 år og oppover, når man har brukt lesebriller en god stund og gjerne ser litt uklart på avstand også. Ulike linseteknologier gir oss muligheten til å gi det mest optimale produktet for akkurat dine øyne. Prisen på RLE inkluderer en eventuell etterjustering innen et år samt alle etterkontroller i forbindelse med operasjonen.

Multifokal RLE (linsebytte)

Kr 70 000,-

Vi har både multifokale linser, EDOF-linser og siste generasjons trifokale linser (trifokale hybridlinser) i vårt sortiment. Disse har ulike egenskaper, og vi vil sørge for at vi velger riktig linse til deg og ditt behov. Vi har også mulighet til å velge linser som samtidig korrigerer for skjeve hornhinner (astigmatisme). Etter operasjonen opplever de fleste at de er lite avhengig av lesebriller og databriller samt at de ser godt på avstand.

Monofokal RLE (linsebytte)

Kr 49 000,-

Her bruker vi enstyrke-linser som korrigerer for nærsynthet og langsynthet. Vi har også mulighet til å korrigere for skjeve hornhinner (astigmatisme). De fleste klarer seg med en lesebrille etter denne operasjonen.

Grå stær

Privat grå stær-operasjon

Kr 27 000,-

Denne summen gjelder for begge øynene. I tillegg kommer en forundersøkelse på kr 950,-.

Gjennom vår forundersøkelse finner vi den behandlingen som passer best for deg